Send fotos af dine ødelagte smykker

Har du et gammelt smykke du gerne vil have repararet kan du tage et billede med din smartphone og sende det til os vha MMS. Når vi har modtaget det vil du inden for 24 timer modtage et overslag på hvad det vil koste at få det lavet. 

Vi tager forbehold for prisændringer da vi ikke kan tage højde for alle eventuelle skrøbeligheder ud fra et billede. 

Kom indenfor​

Hos os træder du direkte ind i værkstedet, hvor du kan kigge med ved arbejdsbordet.


Du kan få lavet smykker på bestilling, så tøv ikke med at dele dine idéer. Sammen kan vi skabe dit drømmesmykke, hvad end det er til dig selv eller den du har kær. Du kan bl.a. få lavet forlovelses- og vielsesringe og også tematiske smykker.


Det ligger os meget på sinde, at et besøg på værkstedet bliver en oplevelse i sig selv - hvad end du kommer for at blive inspireret, finde en personlig gave eller blive en del af at skabe et unikt smykke.

Lad os tale om tingene

Du kan altid ringe og tale med Katja. Få gode råd og vejledning fra en guldsmed med knap 20 års ekspertise, især inden for vielsesringe og reparationer. 
 

Hvis du ønsker at sende dine smykker

Hvis du ønsker at sende dine smykker modtager vi også meget gerne dette. Det anbefales at sende som pakkepost og tager 1- 2 dage før vi har det. Forsendelser sendt som alm. Post er på eget ansvar både som modtager og afsender.

Obs: Pakker bedes sendes/leveres helt til døren da vi ikke har mulighed for at hente pakker i pakkeboks eller på posthus. 

Åbningstider Helsingør

Mandag    lukket

Tirsdag     lukket

Onsdag     11,30 - 17,30

Torsdag    11,30 - 17,30

Fredag      11,30 - 17,30

Lørdag      11,00- 15,00

Søndag     lukket

Eller efter aftale.

Bjergegade 1c 

3000 Helsingør

+45 21818293

SMYKKEREPARATIONER.DK

JÆGER CPH

  • Fa
  • Instagram - by JÆGER