Hvem står bag SMYKKEREPARATIONER.dk?

Bag reparationsfirmaet SMYKKEREPARATIONER.DK er smykkedesigner og guldsmed, Katja Jæger. Hun har over 18 års erfaring fra faget og har tidligere arbejdet for flere anerkendte guldsmede. Katja Jæger er også indehaver af smykkedesignfirmaet JaegerCph Jewelry. Det vil være Katja der tager sig godt af dine smykker.  

Erfaring og respekt

Når du beslutter dig for at få renoveret eller repararet dit gamleyndlingssmykke, dine arvestykker som har ligget i smykkeskrinet år efter år eller blot skal have tilrettet en ring eller et armbånd er det vigtigt for dig at dine smykker er i gode hænder. Det er de her hos os!  Vi behandler alle smykker med stor respekt og forsigtighed ligemeget om det drejer sig om en knækket guldkæde eller oldemors og oldefars gamle slidte vielsesringe der skal shines op. Vores erfaringer siger os at intet smykke er for ødelagt til at få nyt liv og efter mange års arbejde med reparationer i alle afskygninger ved vi hvordan vi bedst tager os af dine smykker. Nemlig med erfaring og respekt!  

 

 

MMS?

Har du et gammelt smykke du gerne vil have repararet kan du tage et billede med din smartphone og sende det til os vha MMS. Når vi har modtaget det vil du inden for 24 timer modtage et overslag på hvad det vil koste at få det lavet. 

Vi tager forbehold for prisændringer da vi ikke kan tage højde for alle eventuelle skrøbeligheder ud fra et billede. 

Reparationer & Design på samme adresse

SMYKKEREPARATIONER holder til på Bjergegade 1C. Vi udfører både reparationer og designs.

Egne designs går under brandet JÆGER CPH Jewelry

og reparationer under SMYKKEREPARATIONER .

 

Du kan se mere inde på www.jaegercph.dk